BoneWork

BoneWork
Datum: 10 t/m 14 november 2022
Tijdstip: 09.00 - 17.30
Lesduur: 5 dagen
Locatie: De Hammerslag(Friesland/Netherlands)
Docent(en): Sharon Wheeler / Jannie Cnossen/Dr. Heike Jäger
Tarief: € 995,-
Maximaal: 20 personen
Accreditatie: KTNO in aanvraag

10 november tm 14 november 2022 geeft Sharon Wheeler een extra opleiding Bonework
 
BoneWork:
BoneWork verandert de vorm en contour van beschadigde botten met gebruik van fascia. Botten die door diverse redenen, zoals bijvoorbeeld een val, een ongeluk of een blessure niet meer op de juiste plek zitten of tegen elkaar ‘vast’ zijn komen zitten, worden weer terug begeleid naar hun eigen plek. Met de techniek van ‘Cranial Torque’ is het zelfs mogelijk de vorm en de werking van de schedel te beïnvloeden.
Zowel de scarwork methode als Bonework zijn baanbrekende innovaties van Sharon Wheeler, die voortkomen uit het werk van Dr. Ida P. Rolf.
Sharon Wheeler is een begrip in de wereld van Structural Integration. Niet alleen vanwege haar jarenlange ervaring, maar ook om de unieke lesmethoden van haar. Iets om zelf te ervaren en vooral te zien. Het volgen van haar training is een bijzondere ervaring waar je je eigen ogen soms niet zult geloven. En toch kan ze jou ook leren ‘te toveren’ met je handen. Om bijvoorbeeld een litteken te laten “verdwijnen”.
Al meer dan 40 jaar heeft Sharon de originele principes van Structural Integration (Rolfing) toegepast om nieuwe behandelvormen te ontwikkelen. Haar liefde voor het werken met mensen en eindeloos blijven proberen het schijnbaar onmogelijke te bereiken, gecombineerd met een bijzondere vaardigheid in het waarnemen van verstoringen in de driedimensionale stroming van het lichaam, hebben samen Sharon’s twee grote 'ontdekkingen' gevormd: ScarWork en BoneWork. 


* opleiding gaat door bij minimaal 4 deelnemers,
** Taal: Engels met vertaling
Lijkt het je leuk om deze cursus te volgen, maar is Dokkum toch wel een verre locatie, en kun jezelf een groep mensen bij elkaar krijgen met dezelfde enthousiasme,, vraag dan naar maatwerk op een locatie bij jou in de buurt.