Docenten

Wojciech(Wojtek) Cackawski

Wojciech(Wojtek) Cackawski

Docent Zoga Movement op basis van Structural Integration, Zoga Face Integration

De naam Wojtek Cackawski verklapt al dat hij Pools is. Maar wees gerust, zijn Engels is niet mis te verstaan. Wojtek is al zijn hele leven gefascineerd door beweging, sport en lichaamswerk.

Met zijn brede ervaring, en passie voor het vak neemt hij je mee op reis door ons Faciale Web, met aandacht voor zijn specialisaties anatomie en manuele therapie. En dat dit zijn passie is, zal je merken tijdens de les.

Zoga Movement en Zoga Face Integration

Naast zijn diploma in sportonderwijs en fysiotherapie is hij ook een board-gecertificeerde ATSI (voorheen KMI) Structurele Integratie docent. De laatste 10 jaar combineert hij de manuele en yogatherapie met myofasciale therapie in het water. Hij werkt in een medische spa, waarbij hij een team van therapeuten heeft opgebouwd die ATSI en Zoga combineren met Fysiotherapie.

Hij is gefascineerd door fasciale anatomie die weefselrelaties onderzoekt bij ontledingen, met behulp van echografie en bewegingsanalyse, wat de basis legde voor de ontwikkeling van zijn ZOGA MOVEMENT PROJECT. Meer informatie over Zoga Movement en Zoga Face Integration is te vinden op de website: https://zoga-movement.com/

Hij zit in de raad van bestuur van de Polish Manual Medicine Association, die een norm en richting bepaalt voor ontwikkeling in de manuele geneeskunde in Polen. Wojtek is betrokken bij research projecten gericht op fasciale bewegingen en klinische invloed van SI en metingen van structurele veranderingen gecreëerd door handmatige en bewegingsinterventies. Zij grootste passie is lichaamswerk en holistische benaderingen voor de behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat.