Docenten

Wiesje Dijkstra

Wiesje Dijkstra

Orthomoleculair therapeut, Assistent Trainingen

Wiesje Dijkstra helpt bij het opzetten van de verschillende trainingen. Ook kom je haar tegen als begeleider tijdens trainingen als Body Sculpture, Voel anatomie 3D en Durf te masseren. Haar specialisatie als Orthomoleculair therapeut is daarbij een mooie aanvulling op de werkwijze van de AKADEMY die uitgaat van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Met voeding kan je het herstelproces versnellen, temeer nog in combinatie met de therapeutische behandeling. 


Orthomoleculair therapeut

Wiesje Dijkstra heeft een praktijk als Orthomoleculair Geneeskundige en geeft daarnaast ook massages Shiatsu, Voetreflex en natuurlijk Bodysculpture. Ooit kwam ze als cliënt bij Yn Balans, waar ze werd gegrepen door de holistische werkwijze. Met name de zienswijze op het zelf herstellend vermogen van het lichaam fascineerde haar mateloos. Het gaf de aanzet tot het volgen van verschillende opleidingen. Van Manuele therapie tot Natuurvoedingsadviseur en uiteindelijk de studie Orthomoleculair therapeut.
Wiesje Dijkstra: “Het samenspel van juiste voeding en behandeling volgens de methoden van Yn Balans AKADEMY voor een fysieke klacht, is een mooie puzzel om samen met een cliënt aan te werken. Elke casus is weer een nieuwe uitdaging die mij keer op keer fascineert."