Docenten

Elian Krekels

Elian Krekels

Docent MSTR® Littekenbehandeling

Elian Krekels is therapeut & opleider bij LeefBewust.  
Vanuit haar achtergrond als ergotherapeut heeft ze de praktijk Leefbewust gestart. In de loop der jaren specialiseerde zij zich in de Bowen- en Emmett-therapie, een combinatie van fascia- therapieën. De resultaten die met deze therapieën behaald kunnen worden verwonderen haar nog dagelijks. Het maakt dat zij een enorme en nog altijd groeiende eerbied voel voor het herstelvermogen van het lichaam. Daarnaast werkt ze met de Trager Approach® , een bewustmakende bewegingsmethode.


Haar drijfveer in het werken met mensen is te komen tot

  • een betere gezondheid.
  • een losser lichaam, minder pijnklachten.
  • meer levenslust en energie.
  • rust in je hoofd, ontspanning, meer kunnen genieten.
  • andere opties buiten je comfortzone om, zodat je nieuwe mogelijkheden krijgt.
Haar fascia therapieen en vooral ook de MSTR® Littekenbehandeling staan bekend om hun snelle effecten.  Zelfs als je klachten al lange tijd bestaan.
De rode draad in haar werk is lichaamsbewustzijn. Ons lichaam is enorm intelligent en zoekt constant naar een zo'n ideaal mogelijke, gezonde toestand. Je kunt voor dit genezend vermogen plaats maken in je lichaam. Het doorgronden en ervaren van hoe dit werkt is haar grootste kwaliteit en passie. Haar uitdaging zit er in om deze kennis te delen met een ieder die hier vragen over heeft.

Elian is de officiele trainer van de McLoughlin Littekenweefsel Release®, bij ons MSTR® Littekenbehandeling, in Nederland.
Wij vinden het bij Yn Balâns Akademy geweldig dat zij deze training bij ons geeft.


MSTR online
MSTR® Littekenbehandeling


 

elian@leefbewust.nl

06 36027819